Tuesday, 28 June 2011

ParT 2

entah mcm mn kami serasi bsama...mula2 tue tkejut jugak la sbb ayu yg meluahkan prasan dia kat aku. Mula2 tue aku jual mahal cikit dkat ayu, bkn xsuka tp nak uji sjauh mn dia sukakan aku...haha. padan muka ngan aku bila ayu pun mrajuk dan xnak kat aku. aku pun apa lg duk pujuk dia kata 'apa kata kita cuba dl hubungan nie sama ada sesuai atau x'...tp nasib baik ayu xmarah lama2, alamaknya aku pegang status utk slama nya la...haru biru di buatnya. tp syukur alhamdulillah berkat sabar dan saling bertolak ansur hubungan aku ngan ayu nak mencecah utk yg 1 thn kami bsama. Hmmm....byk pahit manis aku ngan ayu lalui tp syukur pd tuhan mungkin dah jodoh kami bsama. Dan kami dlm proses menggumpul wang utk ke alam baru..hehe insyallah.....

Thursday, 23 June 2011

nama aku abdul ghanie bin md nor..umur aku br 26 thn utk ms nie la, yg pic kat sbelah aku adalah kekasih aku yg bernama ayu atau nama penuhnya rahayu bt mohd yusof. Dl kami adalah 1 sekolah menegah tp xpernah btegur sapa coz aku suka kan org lain dan awek aku pun suka kat org lain. Entah mcm mn stelah lama xdgr khabar berita tertiba jerr awek aku msj aku dan kenalkan dri sbg kawan watie 'bekas kekasih' Dalnish. Kami pun apa lg kawan jea lah dlm sms entah mcm mn tergerak hati contact ayu utk ajak jmp. Ms tue ayu, kakak dan kwn nya pegi membeli brg baby utk hadiahkan kpd partner tmpt kerja yg bersalin anak perempuan. Aku pun apa lg pelawa nak hantar dia pegi hospital ampang dan cadang nak tgk baby tp xdpt jmp baby...sjak tue kami smakin rapat dan tgk wayang bsama....sambungan nya tggggg.....hahah