Thursday, 23 June 2011

nama aku abdul ghanie bin md nor..umur aku br 26 thn utk ms nie la, yg pic kat sbelah aku adalah kekasih aku yg bernama ayu atau nama penuhnya rahayu bt mohd yusof. Dl kami adalah 1 sekolah menegah tp xpernah btegur sapa coz aku suka kan org lain dan awek aku pun suka kat org lain. Entah mcm mn stelah lama xdgr khabar berita tertiba jerr awek aku msj aku dan kenalkan dri sbg kawan watie 'bekas kekasih' Dalnish. Kami pun apa lg kawan jea lah dlm sms entah mcm mn tergerak hati contact ayu utk ajak jmp. Ms tue ayu, kakak dan kwn nya pegi membeli brg baby utk hadiahkan kpd partner tmpt kerja yg bersalin anak perempuan. Aku pun apa lg pelawa nak hantar dia pegi hospital ampang dan cadang nak tgk baby tp xdpt jmp baby...sjak tue kami smakin rapat dan tgk wayang bsama....sambungan nya tggggg.....hahah

1 comment:

  1. jeng...jeng...jeng... weee tak sabar nak makan nasi minyak korang nie !!! ahahhaha

    ReplyDelete